Bel direct: (0598) 63 29 99

Behandelstoelen

De meeste patiënten komen niet voor hun lol bij hun tandarts, fysiotherapeut of specialist. Gestrekt op de stoel gaan en je overgeleverd voelen aan een vreemde, is voor bijna niemand een dagelijks pleziertje. Gelukkig kan Koning Special Repairs u en uw patiënten van dienst zijn. Uw patiënten hebben natuurlijk behoefte aan een comfortabele zit- en lighouding wanneer ze een behandeling ondergaan. Deze comforteis geldt uiteraard voor kinderen en volwassenen. Bovendien wenst u een stoel die flexibel instelbaar is en zodanig is vormgegeven dat uw patiënten ook voor u bereikbaar en goed behandelbaar zijn.

Vanzelfsprekend kunt u Koning Special Repairs ook uw behandelstoelen laten herbekleden. Vanwege de benodigde tijd voor het herbekleden terwijl de stoelen dagelijks gebruikt worden, heeft Koning een unieke service ontwikkeld.

Uw stoel wordt gewoon per deel herbekleed en Koning levert gedurende de doorlooptijd van het betreffende deel een ruildeel aan zodat u uw stoel gewoon kunt blijven gebruiken. Pas wanneer alle delen gereed zijn wordt op afspraak de gehele nieuwe bekleding binnen twee uur gemonteerd!